Hallinglaft sponser Pål Golberg, og har gjort dette siden 2009

Pål debuterte i verdenscupen i 2010, og siden har han vunnet både NM-gull på sprint og 3 mil. I 2023 fikk han med seg gull og sølv individuelt og to gull på lag, i VM. Totalt har han 4 gull og et sølv fra VM og 1. sølv fra OL, som senior.

Pål har vært på sprintlandslaget i flere år, og i 2020 vant han Ski Tour 2020 sammenlagt. Han har en rekke pallplasser i verdenscupen, og flere av di på toppen. Han har en 3. plass i verdenscupen sammenlagt og en 3. plass i sprintcupen sammenlagt.

I sesongen 2022/2023 ble det 1. plass i distansecupen og 2. plass i verdenscupen sammenlagt.

Pål er fra Gol og har masse erfaring med å bruke Golsfjellet til både trening og fritidsaktiviteter.

«Golsfjellet byr på fantastiske treningsforhold sommer som vinter. Fra høyfjellet på Storefjellplatået til mer skogsterreng i området rundt Auenhaugen.
Mulighetene for bevegelse ute i det fri er mange, milevis med stier for løpe-/gåturer såvel også sykling, i tillegg til et meget bra løypenett for langrenn vinterstid.
Løypenettet er også tilknyttet Hemsedal, noe som betyr mange flere mil om man ønsker det. Er man interessert i fiske er ikke Tisleia langt unna. Bare du er begrensningen.»

Pål Golberg

Hallinglaft sponser Leo Landrø 23/24 og 24/25 sesongen

Leo er en profesjonell freeski-utøver fra Gol, er 18 år og en av verdens mest lovende freeski-kjørere. Han har kjørt freeski i 16 år.

Han debuterte i verdenscupen i 2022 og er nå på rekruttlandslaget.

 

Høsten 2023 vant han JR-VM og hadde flere pallplasser i Europacupen vinter 22/23

I denne sesongen går han aal inn og har fått bekreftet flere verdenscup-renn.

Leo har store mål, og det største er å vinne OL-gull i Big air 2026.

Det er spennende og følge Leo på hans vei til og oppnå måla han har satt seg og fint og være med og sponse han på veien.