RESTAURERING

Restaurering og rehabilitering er en spennende jobb. Laftetradisjonen er lang i Norge og har utviklet seg gjennom mange hundre år. Det er derfor viktig å ta vare på gamle bygg, og gjøre dem klare for nye generasjoner.

I en restaureringsprosess er det viktig å finne ut hvilken lafteteknikk som er brukt, og deretter prøve å restaurere så likt som mulig til det opprinnelige bygget. Det er kulturarv å ta vare på gamle laftebygg og gamle bindingsverkshus.

UTVALGTE PROSJEKTER

Bruse AS

Hallinglaft har rehabilitert og bygd kontorlokaler for Bruse AS.
I lokalene er det kontor, garderobe med bad, møtelokale og lager. Det er også laget et eget hyggelig kundemottak.

les mer

Sundrevegen 81

Hallinglaft har totalrenovert/rehabilitert sundrevegen 81. I 4.etasje er det laga 2 toppleiligheter og i 3. etasje er det 4 leiligheter. Alle 6 leilighetene har terrasse. Det er heva og laga nytt tak, alle vindu er nye og fellesareal er pussa opp. I 2. etasje blir det på slik kontorlokaler

les mer

Oset Høyfjellshotell

Hallinglaft er heldig og få vere med å oppgradere/pusse opp på Oset Høyfjellshotell. Det er oppussing både ute og inne. Følg med i dette prosjektet for å sjå utvikling og kor fint det blir.

les mer

Hardangervidda

Hallinglaft har de siste årene totalrenovert et hyttetun på Hardangervidda, fra falleferdig til høystandard. Dette har vært et spennende prosjekt, men og med utfordringer når det gjelder vær og transport. Vi har hatt stor fokus på og bevare naturen til og fra hytta, gjennom hele prosessen. Bygningene står i et værhardt område, noe som stilte store krav både til materiale og Hallinglaft sitt håndverk.

les mer

Bildegalleri