Om Hallinglaft

Hallinglaft startet opp for over 20 år siden. Fra den gang med bare en ansatt, og frem til i dag med ti ansatte,har vi tilegnet oss mye kunnskap. Både innen laft,bindingsverk,rehabilitering og restaurering.

Ove Rygg er innehaver og daglig leder.

Hallinglaft ønsker å være i dialog med deg som kunde, slik at du kan være med å sette ditt preg på bygget. Hallinglaft tar på seg tegning, prosjektering, full søknad og utførelse frem til «nøkkelferdig» bygg.

Hallinglaft har godkjenning for: prosjektering, utførelse, kontroll og søker (UTF, PRO, SØK) Hallinglaft legger stor vekt på å videreføre gamle byggetradisjoner og gammelt handverk.

 

Vi bygger våre laftebygg i produksjonshallen vår på Gol. Der produserer vi også ferdige element til bindingsverkbygg. Ved å prefabrikkere mest mulig i hallen på Gol, blir byggene utsatt for minst mulig fuktighet i byggeperioden og prosessen på tomt blir kortere.

Betongarbeid tar vi på oss, noe som vi også begynner å få noen års erfaring med. Hallinglaft er en godkjent bedrift for våtrom etter våtromsnormen, og legging av Radonsperre.