Om Hallinglaft

Hallinglaft har eksistert siden 1995. Fra den gang med bare en ansatt, og frem til i dag med 12 ansatte, har vi tilegnet oss mye kunnskap. Vår erfaring innen laft, bindingsverk, rehabilitering og restaurering bidrar til å trygge deg som kunde.

Ove Rygg er innehaver og daglig leder.

Hallinglaft ønsker å være i dialog med deg som kunde og har fokus på et tett samarbeid hele veien, slik at du kan være med å sette ditt preg på bygget. Hallinglaft tar på seg tegning, prosjektering, full søknad og utførelse frem til «nøkkelferdig» bygg. For oss er det viktig å imøtekomme kundens behov, og levere bygg av høy kvalitet.

Hallinglaft har godkjenning for: prosjektering, utførelse, kontroll og søker (UTF, PRO, SØK). Hallinglaft legger stor vekt på å videreføre gamle byggetradisjoner og gammelt handverk

Vi bygger våre laftebygg i produksjonshallen vår på Gol. Der produserer vi også ferdige element til bindingsverkbygg. Ved å prefabrikkere mest mulig i hallen på Gol, blir byggene utsatt for minst mulig fuktighet i byggeperioden og prosessen på tomt blir kortere.

Betongarbeid tar vi på oss, noe som vi også begynner å få noen års erfaring med. Hallinglaft er en godkjent bedrift for våtrom etter våtromsnormen, og legging av radonsperre.