Hallinglaft er en snekkerbedrift i Gol i Hallingdal med lange tradisjoner innenfor lafting og tradisjonelle snekkeroppdrag. Hallinglaft startet i sin tid opp som et laftefirma, men har i senere år også fått vesentlige oppdrag innenfor tradisjonelle snekkeroppdrag som hus og hytter i vanlig bindingsverk samt oppussing og restaureringsprosjekter.

Våre snekkeroppdrag er for det meste lokalisert i Gol eller Hallingdalsregionen, men vi tar også på oss snekkeroppdrag i andre deler av Østlandsområdet.

Vi bygger våre laftebygg i produksjonshallen vår på Gol. Der produserer vi også ferdige element til hytter, hus, garasjer osv i vanlig bindingsverk. Ved å prefabrikkere mest mulig i hallen på Gol, blir byggene utsatt for minst mulig fuktighet i byggeperioden og prosessen på tomt blir kortere.

Når du søker etter snekker i Gol, Hallingdal eller Østlandsområdet er du kanskje på jakt etter en snekkerbedrift som har tid til å lytte til dine ideer og som har erfaring nok til å komme opp med de beste løsningene for deg? Hallinglaft vil derfor alltid være i dialog med deg som kunde, slik at vi ivaretar dine ønsker på best mulig måte, og at du er med på å sette ditt preg på bygget.

Ønsker du også at ditt valg av snekkerbedrift i Gol, Hallingdal eller på Østlandsområdet skal være en totalleverandør slik at du slipper å forholde deg til flere aktører? I så fall er Hallinglaft et trygt valg! Vi tar på oss tegning, prosjektering, full søknad og utførelse frem til «nøkkelferdig» bygg. Hallinglaft har godkjenning for: Prosjektering, Utførelse og som Søker (UTF, PRO, SØK). Som en totalleverandør tar Hallinglaft selvfølgelig også betongarbeid. Hallinglaft er en godkjent bedrift for våtrom etter våtromsnormen, og legging av Radonsperre.

Vi er en trygg og langsiktig samarbeidspartner og jobber etter prinsippet at kun det beste er godt nok når man vil ha fornøyde kunder. Hallinglaft legger også stor vekt på å videreføre gamle byggetradisjoner og gammelt håndverk, samtidig som vi også tenker fornyelse.

Hallinglaft er en snekkerbedrift i Gol i Hallingdal som ønsker å sette deg som kunde i fokus. Vi bruker arbeidere med lang fartstid, og som har det lille ekstra vi ønsker å tilby våre kunder.